Posts

Showing posts from December, 2008

~KITA KAWAN KAN~

Image
(dari kiri : kak lyn, mas(duduk bwh), kak yanti, me, ayu, has)
gamba ni amek waktu jamuan ofis 2007. waktu tu best. kawan ramai. walaupun tension, asa gak kawan. skarang....semuanya tinggal kenangan. tinggal la saya sorang still kat ofis ni. kan best kalu dapat macam dul balik. tapi mesti tak boleh kan. kengkawan... i miss all of you. kata2 di bawah ni 4 all of my friend. KaWaN BaiK Bukannya senang nak cari kawan yang baik. Bukan senang juga nak menjadi kawan yang baik. Kawan yang baik tak pernah mengumpat di belakang kawan baiknya. Kawan yang baik tak pernah cemburu dengan kejayaan kawan baiknya. Sebaliknya kawan yang baiklah yang paling banyak membantu kawan baiknya untuk mencapai kejayaan. Kawan yang baik tak pernah mempengaruhi kawan baiknya untuk membuat perkara yang buruk dan sia-sia. Kawan yang baik adalah orang yang selalu menasihati kawan baiknya untuk berbuat kebaikan. Kawan yang baik adalah orang pertama yang akan dicari bila tiba masa sedih atau gembira. Kawan baik menjadi tempat kit…

~hepi~

Image
saya nak hepi2 hari ni. tak nak tensen2 sebab keje. saya nak share hepi ni dengan...... 1) my lovely sis- darleeluv 2) my hubby - http://www.gabansasau.blogspot.com 3) mamat - akak rindu kat ko. xde sape nak tlg akak angkat phone


raya d rumah ku................

Image
Lama tak update blog. bukan pe...xde cite la. raya kali ni raya 1st kat umah mama dulu. ni 1st time tau. sblm ni sllnya raya 1st kat umah mak. bukan pe...cian kat mak sorg2. wlaupun saya ni bukan menantu yang baik, tapi sayang la kat dia gak. kalu beli apa2 kat mama, mesti beli kat mak gak. yelakan...orng de 2 mak. mesti la sayang. raya tahun ni nyah beria2 nak buat kek. pe mimpi dia ntah. kalu nak tengok kek dia buat...sila ke blog http://darleeluv.blogger.com . 1kek jadi....1 kek xjadi sebab dia dah malas nak tunggu lama. xpe la kan. yang penting dia nak belaja. kalu x dulu....haram la dia nak belaja masak. yang dia suka buat ............SAMBAL. boleh gastrik jadinya. haaaaa......kat atas ni gamba my hepi family. klu nk tgk my big family....skali lagi lawat blog http://darleeluv.blogspot.com . maleh nak tepek kat cni sebab gamba sama je. anyway....best la. semua adik bradik bkumpul. bising rumah...ok.. nak buat keje. t kite smbung lagi. daaaaaaaaaaaaaaaa