Posts

Showing posts from September, 2011

~Evolusi Menguruskan Badan~

Image
55kg
47kg

45kg

Tp still xpuas hati. Berat dh ok. nak repair shape. Mcmana la ek






~Masjid Ubudiah Kuala Kangsar~

Image

~Mimik Muka~

Image

~I-City di AU Setiawangsa?????~

Image
~Me & my hero ~


~Peace gaya baru~

~Terbaekkkk~


Hajat nak g I-City xsampai2 lagi. Dah samapi I-City pn xmasuk. Seru suruh g tempat lain. So g la Jusco AU, Setiawangsa. Kat cini pun dia buat ala2 mcm I-City la. Tapi xla happening mcm I-City tuh. Tapi ok la kan. View dia mencantikkn mlm di Jusco tuh. Dh penat sopim, blh la g layan2 lampu dgn air pancut kat citu. Tapi xg la dkt air pancut tuh sbb Hero ni selsema. kalu dia sehat, mau lencun la dia main mcm budak2 lain. ok la kn, xkena halau dgn guard. MMg dia sj buat utk budak2 seronok kot. Mungkin....




Raya 2011 in Peach

Image
Tema Raya 2011 adalah peach. Instead of sbnanya anak bujang tuh request nk OREN. Diulang..OREN.Oren kau, hamek. xsanggup mak dgn pak dia nak pakai OREN. kalu sorang2 kulit putih mulus bak mat saleh xpe la. ni kulit semuanya Perillys...HITAM ITU MENAWAN. So, disebabkan xnak menghampakan permintaan si bujang tuh, turutkan la OREN tp versi yg soft. Jadi la peach. Ini adalah kelaurga kecil saya. tapi, dengan adanya anak bujang tuh, xrasa keluarga kecil sbb dia blh jadi mcm2 yg dia rasa nak & suasana mcm dah anak 10 jadinya.

Tahun ni turn raya rumah my mom. Aiseh...line masuk betul. Tengok2 tema dah sama dgn tema rumah mama. kaler baju, dinding dgn sofa memang dah ngam. Bagus betul. Owh...terharunya. raya ni juga la raya sakan. memang tahun raya makan giler2. Best2 best best. Rumah sedara, rumah kawan, rumah www.darleezuris.blogspot.com pn g gak. Tapi jamu kea raya jeh. Sedey betul la. Si bujang la best. dapat 1 spasang baju dr mommy dia. Mak si bujang xde pe2 ke. Sedey lagi...

habis da…

Kebaya Merah

Image
Dah lama idam nak pakai kebaya nyonya. akhirnya hajat tcapai gak. tapi still xpuas hati. nak kena oter dlu body shape bg cntik. Berat dah ok, shape ye yg xok. Merah hitam kebaya pilihan ku. hahaha...dh blh pkai kebaya saiz XS. Sukanya hati . Ni adalah pose dah balik dr open house Cyberbang. tu yg lipstik dgn eyeshadow dh hilang. lupa lak nak touch up. mood raya xhabis lagi nih. ada lg seminggu. tahun nih adalah tahun beraya sakan. puas hati sangat.

SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR BATIN