Posts

Showing posts from 2010

main air lagi- bukit merah lake town resort

Image
'air ini aku yg punya'
bestnya air ni...

ni lagi best laku dpt terjun...bila la blh terjun ni



cepat la mama...nk g dh ni...


jom la....nak g sana. best...


budak ni memang pantang nampak air. tapi xberpeluang mandi coz jadual pack n perjalanan yg x dirancang. t lain kali kita dtg lg kn.... sebenarnya ni balik kg 2nd time raya dulu. memang xrancang pn nk balik kg. t trpksa balik gak dsbbkan org lain. balik dlm mood tpaksa. nsb baik la ada ulwan ni. hlg ckit rsa mrh bla tgk glagat dia disebabkan oleh 2 magkuk yg menyusahkn org. krn dia..tpksa gak ikut... aku sumpah ko jd mgkuk 'j----n'

anak itik jumpa air

Image
mamat ni suka main air. bila tengok sungai or laut dlm tv je msti akn ckp mcm ni : mamat : mama, nk mandi sungai mama : mamat suka ke mandi sungai? mamat : suka..best! blh kn? mama : blh...t kita g mamat : ok..t abah bawak hahaha..abah la yg jd mangsa.
seronok mengocak air sungai yg sejuk


muka gembira dapat main air

sejuk tahap gaban tapi still xnak balik. jenuh pujuk ckp t dh xsejuk mandi lg baru nak balik. xpe la syg...t blik kg kite g mandi sg lagi, ok?




rezeki mariiiiiii

Image
best betul la dapat hadiah bgus gak CNY ni. ada je hdiah dpt kalu baik dgn org ni hadiah dr subcon n supplier for me!!!! jgb jeles mcmana nk hangkut bwk balik ek??? pening jap pk ada sapa2 nk tolong tak ???

LUNCH MENU

Image
menu lunch hari ini.... sandwich telo... kek secret recepi (xtau la pe nama kek sbb org yg bagi) air fN strawberi (dah tinggal setengah botol) cukup la utk hari ini kan balik balik malam t baru makan nasik



MY BABY

Image

alahai anak.....

Image
VS IPIN ULWAN Alahai anakku.......... ni semua penagan kartun punya pasal.... kuat betul pengaruh upin & ipin kdp budak2 termasuk la anaku yg sorang ni baru2 ni aku mengajar anakku menyebut namanya sendiri... tapi...punya la payah dia nk sebut achmad or uwan ni la dialog aku dgn dia mama : nama sapa ? nak tau apa dia jawab ????? anak : ipin. aku pun try la lg mama : bukan la syg, achmad. cuba sebut .....achmad anak : ipin. mama : lg skali ok ? nama sapa ? anak : ipin. hadoi la....tepuk dahi aku. dia lak boleh gelak tengok aku. mama n abah bagi nama best2....alih2 dia kata nama dia ipin. nasib baik la dia xcakap nama dia 'ming-ming'. kalu dia cakap nama dia 'ming-ming' lagi haru. dia just bagi nama 'ming-ming' dkt bear dia je. tak pe....t mama ajar lg ye syg smpai syg pndai sebut nama sendiri.. katun oh katun.......