Posts

Showing posts from June, 2009

saja nak tag hang

RULES:
1. letakkan gamba semasa anda kecik(antara umo sehari ke 15thn je)
2. jawapan mesti dalam bentuk tajuk lagu.(malay/english)
3. Tag 5 kawan.
4. semua orang mesti buat benda sama.
5. Have Fun!

a) kalu orang tanya ko ok ke tak, ko akan jawab?
................................
b) terangkan tentang diri anda
...............................
c) how do you feel today?
...............................
d) motto hidup mu?
...............................
e) apa pendapat kawan2 tentang kamu?
..............................
f) apa pendapat parents kamu tentang kamu?
.............................
g) apa rahsia terbesar dalam hidup kamu?
..........................
h) apa yg kamu mahukan sekarang?
.........................
i) Listkan 5 yg kamu nak tag
1. nyah
2. zuris
3. ima
4. zurismawaty
5. mommy


****hahaha...semua hang****

~hepi besday boys~

Image
on 14/6 adalah besday my big baby. so pe2 sebelum kena baham, letak la gamba kek dulu. kek ni share abah dgn baby sbb besday bulan sama. kek eskim from baskin robin

















tengok la tu. abah dgn anak....sama2 khusyuk tengok kek...dah tak sabar la tu.











ok...sesi potong kek...so...apa lagi...makan laaaaaaaaaa............sedap oooooooooooooo HEPI BESDAY ABANG YG KE .....(rahsia ek) HEPI BESDAY BABY ...1st ...cepat2 pandai jalan. naik tangga dah boleh dah. tp turun tak reti lagi. takpe...t pandai la kan I LOVE BOTH OF YOU!!!!!!!!!!


~hepi besday sayang~

Image
hari ni baby mama genap 1tahun. dah besar rupanya baby mama. tapi baby mama ni manja. mama nak panggil anak bujang, dia geleng. bila mama panggil sayang.....baby....baru dia senyum. t mama belikan kek eskim k. sayang kan suka mkn eskim. hepi besday sayang.... semoga sayang mama jd anak yg soleh...anak yg terbaik untuk mama & abah.... smoga anak mama sentiasa sihat....bijak....berdikari...dan selaga yang baik untuk sayang HEPI BESDAY TO U I LOVE U SO MUCH