~Tahniah Anak Mama~

Assalamualaikum

Berjanggut dah baru nak update. Bizi sangat kebelakangan ni.

Ahlamdulillah anak mama dah tamat alam sekolah tadika. Tak sangka dah besar anak mama ni. Rasa mcm baru je hantar masuk kelas EDP. Syukur alhamdulillah tahun ni Qabil dapat 100% dalam semua subjek & berjaya mengekalkan kedudukan no 1 dalam kelas seperti tahun-tahun sebelum ni.

Tahun ni juga ada anugerah baru iaitu Award of Excellence. Anugerah ni baru diperkenalkan kerana sehingga hari ni Qabil adalah 1st student yg sentiasa dapat no 1 dr kelas EDP (3 tahun) hingga ke kelas Hibiscus (6 tahun)

Piala yg Qabil dapat

Qabil dah grad

Semoga Qabil berjaya sentiasa.

Comments

Popular posts from this blog

~ Kek Kukus Horlicks ~

~ Indah Morib Homestay ~

~Wadai Kepeng Citrawarna Berdurian~