~Happy Birthday My Little Boy~

Alhamdulillah..syukur kpd Allah krn dikurniakan seorang cahaya mata yang menyeri kehidupan kami.
Muhammad Qabillah Ulwan bin Khairul Anuar
Qabillah adalah nama yg diberikan oleh arwah abah (suami cik abg) & Ulwan adalah pilihanku.

Hari ni genap 5 tahun usia anak mama.
Dah besar dah. Makin bijak, makin keletah, makin banyak ckp, makin banyak idea, makin banyak permintaan (kecuali adik mmg dia anti btl) & makin banyak memeningkan kepala mama & abah.

Tahun ni Qabil request nak surprise berthday party di adakan untuk dia. Ni semua gara2 pengaruh Upin Ipin la ni. Jadi bersungguh2 mama & abah plan utk buat birthday party utk gembirakan hati Qabil. Mama harap Qabil juga akan sentiasa gembirakan hati mama & abah. Mama & abah harap semua plan kami berjalan dgn lancar & semua orang akan gembira.

Qabil, mama syg Qabil sangat2 wp kdg2 Qabil buat mama marah, buat mama geram, buat mama rsa xmo ckp dgn Qabil. Tp semua tu skejap sj kan. Mcm mama sll ckp, Qabil sorang je anak mama. Mana mama ada anak lain dah.

Mama doakan Qabil akan menjadi anak yg terbaik kebanggan mama & abah.

WE LOVE U SO MUCH FOREVER


Comments

Popular posts from this blog

~ Kek Kukus Horlicks ~

~Kek Minyak Kukus~

~Kek Kukus Susu Berkeju~