~Happy 33rd Birthday to Me~

Tanggal 19/8 adalah hari ulang tahun kelahiranku. Tahun ni, genap la usia 33 tahun. Dah 33 thn rupanya. Apalah ada pada angka kan. Semua tu tak penting. 

Disebabkan pada 19/8 tahun ni abah kena g IJN, maka dapat la buat sambutan kecil2an ramai2. Ala...setakat mkn kek dgn pizza je dekat rumah. Tapi dengan adanya doa selamat dr abah & di aminkan oleh mama & lain2. Ahlamdulillah Yong (panggilan dlm keluarga) masih dapat doa restu dr mama & abah di ulang tahun kelahiran thn ni.

Gambar kek nanti la upload ek sbb dlm HP Ee & dlm kamera DSLR. Xgodek lagi. 

Tapi best gak ulang tahun kali ni. Siap dapat wish hepi besday dr Nurse dkt IJN lagi sbb mintak surat iringan sbb bwk abah ke IJN. Haaa..bkn senang nak dapat tau.

Alhamdullilah..usia 33 tahun membesau dengan jayanya.. :P

Haaa..kena diet balik ni. Posa turun 3 kilo. raya naik 5 kilo...

Comments

Popular posts from this blog

~ Kek Kukus Horlicks ~

~ Indah Morib Homestay ~

~Wadai Kepeng Citrawarna Berdurian~