~ Dating ~

Salam hari Jumaat. Penghulu segala hari.

Hehehe...semalam kite g dating. Dating dengan sapa? Dengan PAPA BEAR kite la. Dah tu nak dating dengan sapa lagi. Eleh...dating dengan suami sniri pun nak kecoh? Suka hati la. Dah lama tau xkua berdua-duaan sejak ada anak ni. Kebetulan semalam & hari ni ada kakak ipar datang rumah. So Qabil pun xnak g nurseri. Jadi dia pun duduk la rumah. Mama dengan abah dia amek la peluang la keluar berdua sementelah nak g cari minyak enjin. Sambil-sambil tu g la makan-makan, jalan berpegangan tangan. Ada Qabil slalu kena pegang Qabil je. 

Papa Bear dengan Kue Teow Kung Fu

Kami g AEon Big je pun. Hujan, xdenya nak g taman ke pe. Sebelum tu g makan dulu sebab masing-masing dah lapa. G makan pun dekat kedai dalam AEON Big je. Try makan dekat Restoran Orchid Western. Papa Bear makan Kue Teow Kung Fu & Kopi O Panas. Mama lak makan Big Set Grill Hot Plate. Ala...mcm chicken ckop tp dia bakar. Ada kambing, ayam & daging. Sengkak perut. Minum lak Ais Lemon Tea. Tapi gambar tak amek. 

Best dapat jenjalan berdua. Lein kali kite dating lagi ye YANG....

Comments

Popular posts from this blog

~ Kek Kukus Horlicks ~

~Kek Kukus Susu Berkeju~

~ Indah Morib Homestay ~